Kahramanmaraş'ın Andırın ilçesinde 24 gün önce kaybolan 75 yaşındaki Ümmügülsüm Helete ormanlık alanda elleri bağlanarak öldürülmüş olarak bulundu. Olayla ilgili İstanbul'da 10 gündür atv'de yayınlanan Müge Anlı'nın programına çıkarak anneannesini arayan Ufuk Borazan ve arkadaşı Ömer Öksüz gözaltına alındı. Andırın ilçesi Yeşilova beldesinde tek başına yaşayan 75 yaşındaki Ümmügülsüm Helete 24 gün önce ortadan kayboldu. Ailesi yaşlı kadının kaybolduğu yönünde ihbarda bulundu. Olayla ilgili yaşlı kadının kızı Türkan Borazan'ın 39 yaşındaki oğlu Ufuk Borazan, arkadaşı Ömer Öksüz ile birlikte Atv'de yayınlanan Müge Anlı ile Tatlı Sert programına katıldı.

Çelişkili açıklamalarda bulunan torun Ufuk dikkatleri üzerine çekmişti. Olay günü sevgilisiyle buluşmak için Andırın'a gittiğini ifade eden torun Ufuk Borazan'ın programda "çok sarhoştum o geceyi hatırlamıyorum" demesi üzerine köyden gelen bir ihbar ekibi harekete geçirdi. Programı arayan bir çoban "Bu genç ve arkadaşını yaşlı kadını kaybolduğu gün Beşbucak köyündeki ormanda telefonla konuşurken gördüm" deyince olay yerine giden Müge Anlı ekibi Ümmügülsüm Helete'nin cesedine ulaştı. Kahramanmaraş'taki jandarma ekibinin durumu İstanbul polisine bildirmesi üzerine Ufuk Borazan ve arkadaşı Ömer Öksüz İstanbul'da gözaltına alındı. Uçakla Adana'ya oradan da jandarmaya ait zırhlı araçla Andırın ilçesine götürülen iki zanlının suçlamaları kabul etmediği öğrenildi.

Müge Anlı'nın programını telefonla arayan bir çoban, 75 yaşındaki kadının cesedinin bulunmasına önayak olmuştu. Çobanın ifadesi doğrultusunda ölen kadın Helete'nin torunu Ufuk Borazan ve arkadaşı Ömer Öksüz tutuklandı.