Trafik kazasında ölen, 2004 Miss Dream Of The World Güzellik Yarışması"nda Türkiye ikincisi seçilen Hazal Müezzinoğlu"nun sevgilisi olan, bar işletmecisi Engin Temel"in önceki gün evinin önünde öldürülmesiyle ilgili soruşturma sürüyor.

Ticari anlaşmazlık üzerinde duran polis yetkilileri, eldeki kamera görüntülerinin yardımıyla katili kısa sürede yakalayacaklarını bildirdi.
Kafasına isabet eden kurşunla olay yerinde hayatını kaybeden Temel"in ekonomik krize rağmen kısa süre önce son model spor bir otomobil aldığı belirtildi. Polis cinayetin, her gittiği yerde müşteri artışı yaşatan Engin Temel"in başka bir bara transfer edilmek istenmesinden ya da çalıştığı eski mekânlardan birinin kendisi geri çağırmasına rağmen bu isteği kabul etmemesinden kaynaklanmış olabileceği ihtimali üzerinde duruyor.

Görüntüler inceleniyor
Eşcinsellerin tercih ettiği Love Bar"ı işleten Engin Temel"in cinayetinin aydınlatılmasının uzun sürmeyeceğini belirten polis, “Kamera görüntüleri elimizde, bu kayıttan yola çıkarak cinayeti işleyen kişiyi kısa sürede yakalarız” dedi.
Olayla ilgili soruşturma sürerken, Temel"in cenazesi yakınları tarafından Adli Tıp Kurumu"ndan alındı ve toprağa verilmek üzere memleketi Malatya"ya götürüldü. Temel"in sevgilisi olan Hazal Müezzinoğlu"nun 10 ay önce eki geçirdiği trafik kazasında, aracı Temel"in polis memuru olan kuzeni Sezer Berktaş kullanıyordu.