Edinilen bilgiye göre, Emek mahallesindeki evlerinde babası Mısto Köroğlu (80) ile iple boğularak öldürülmüş bulunan emekli öğretmen Hatice Köroğlu'nu, bir süre önce satın aldığı ve çalındığı belirlenen 01 EG 107 plakalı otomobilde akşam saatlerinde gözaltına alınan 4 kişiden adını Soner diye açıklayan, ancak yapılan incelemede Selahattin D. (21) olduğu anlaşılan kişinin öldürdüğü belirlenirken, Selahattin D., cinayeti işlediğini kabul etti.

Emekli öğretmenin yeğeni olduğu belirtilen Selahattin D.'nin, askerlik yaptığı ve izinde olduğu, askerliğinin bitmesine ise 20 gün kaldığı kaydedildi. Cinayeti, uyuşturucu hap aldıktan sonra işlediği belirlenen Selahattin D,'nin, ilk olarak teyzesini iple boğduğu, dedesini ise cinayeti görmesi üzerine öldürdüğü anlaşıldı.

Selahattin D.'nin, cinayeti teyzesinden para istediği ve olumsuz yanıt olması üzerine işlediği ileri sürülürken, araçta bulunan diğer 3 kişinin ise arkadaşı olduğu, ancak olayla ilişkileri bulunmadığı belirtildi.

Selahattin D. ile gözaltına alınan diğer 3 kişi, geç saatlerde Adana Adli Tıp Kurumu'nda sağlık kontrolünden geçirilirlerken, sorgulamalarının sürdüğü bildirildi