Önceki akşam Kenan Erçetingöz"ün hazırlayıp sunduğu “Yüz Yüze”ye konuk olan ikilinin kahkahaları yayın boyunca dinmedi.


Hülya Avşar ile Gülben Ergen, geçmişte olduğu gibi yayın sırasında da atıştı ama bu kez ciddi değillerdi. şaka yollu atışmalar hem ikiliyi hem de ekran başındakileri kahkahaya boğdu.Programda ilk hamle Avşar"dan geldi. Onun “Gülben benim gibi olabilmek için çok çaba gösterdi, ama beni sadece bebek sayısında geçti” sözleri karşısında Ergen önce kahkahayı patlattı, sonra da “Durdun durdun, kaşınma vaktin geldi” dedi.

BİR TANE BİLE TAKSİ PLAKAM YOK

İkili arasındaki atışma program boyunca devam etti. Ergen bu durumdan rahatsız olmadığını ise şu sözüyle gösterdi: “ Bizim aramızda hiçbir problem yok. O, benim sohbet edebildiğim ender sanatçılardan biridir...”

Gülben Ergen, hakkında çıkan dedikodulara da bu program sırasında yanıt verdi. Önce 400 tane taksi plakası olduğu haberine değinen sanatçı, “Benim değil 400, bir tane bile taksi plakam yok. Beni gören taksiciler "Abla bana da iş ver" diyor.” dedi. Ergen, ikiz bebeklerinin göbek bağlarını Anıtkabir"e ya da Harvard Üniversitesi"nin bahçesine gömdüğü iddialarını da yanıtladı: “İkizlerimin göbek bağları hâlâ evde duruyor, hiçbir yere gömmedik.”

Deniz Seki'YE MESAJ GÖNDERDİ

Gülben Ergen, “Ya Ölümsün Ya Düğün” şarkısını okuduğu sırada, geçtiğimiz günlerde tahliye olup cezaevinden çıkan arkadaşı Deniz Seki"ye de bir mesaj gönderdi: “Yeni hayatında her şeyden arınmış bir Deniz Seki görmeyi umuyorum"/hürriyet