Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu başkanlığında yapılan toplantıda görüşülen gündem maddelerinde aşağıdaki kararlar imza altına alındı.

Belediye Meclis Üyeleri; Aydın Belediyesi"nin 2010 Yılı Performans Programı ile ilgili Meclis Plan ve Bütçe Komisyonu Raporu görüştü. Maliye Bakanlığı"nın yayınladığı Performans Proğramı Hazırlama rehberine uygun, 2010 mali yılı bütçesi ile uyumlu olarak 2010 yılı çalışma ve yatırımlarımızı içeren Aydın Belediyesi 2010 Mali Yılı Performans Programı Plan ve Bütçe Komisyonu raporu doğrultusunda oybirliği ile kabul edildi. Aydın Belediyesi"nin 2010 Yılı Analitik Bütçesi ilgili Meclis Plan ve Bütçe Komisyonu Raporu doğrultusunda oy birliği ile kabul edildi.

Bütçenin onaylanmasından sonra bir açıklama yapan Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, “2010 yılı bütçemiz Aydın"da hayırlı olsun. Meclis üyelerimiz özveriyle geceli gündüzlü çalıştılar. Herkese ayrı ayrı teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.
Zabıta Müdürlüğü tarafından hazırlanan yeni İçkili Alan Bölgesi Krokisi oluşturulması ile ilgili Meclis Esnaf ve Pazaryeri Komisyonu ve Hukuk Komisyonu raporları görüşen meclis üyeleri; yeni İçkili Alan Bölgeleri Planını oy birliği ile kabul etti.