Meclis 1. Başkan Vekili Ahmet Gümüş başkanlığında yapılan toplantıda görüşülen gündem maddelerinde aşağıdaki kararlar imza altına alındı.

Aydın Belediye Meclisi Kasım ayı ikinci oturumunda günden maddeleri arasında yer alan Aydın Belediyesi Zabıta Müdürlüğü tarafından hazırlanan yeni İçkili Alan Bölgesi Krokisi oluşturulması ile ilgili Meclis Esnaf ve Pazaryeri Komisyonu ve Hukuk Komisyonu"nda çalışmaların devam etmesi nedeniyle bir sonraki birleşimde görüşülmesi oy birliği ile kabul edildi. Altyapı tesislerinden faydalanan artezyenler için uygulanacak olan abonelik ve diğer bedellerin belirlenmesi ve gelir ücret tarifesine ekleme yapılması hususu ile ilgili Meclis Plan ve Bütçe Komisyon raporunun görüşüldü.

Nevzat Biçer Nikah Salonunun kültürel, sanatsal, sosyal amaçlı organizasyon ve programlarda kullanılmak üzere tahsisi, tahsis ücretlerinin belirlenmesi ve ücretlerin Müdürlük bütçe gelir kalemlerine eklenmesi hususu ile ilgili Meclis Plan ve Bütçe Komisyon raporu görüşüldü.

Nevzat Biçer Nikah Salonu ile ilgili nikahlar dışındaki kullanımlarda toplantı seans ücreti olarak; sabah seansı için 175 TL, öğle seansı için 175 TL, akşam seansı için 175 TL, tam gün 400 TL uygulanması için bütçe gelir kalemine eklenmesine oy birliği ile karar verildi.

Aydın Belediyesi 2010 Yılı Performans Programı ile ilgili Meclis Plan ve Bütçe Komisyonu"nda çalışmaların devam etmesi nedeniyle bir sonraki birleşimde görüşülmesi oy birliği ile kabul edildi. Aydın Belediyesi 2010 Yılı Gelir Ücret Tarifesi ile ilgili Meclis Plan ve Bütçe Komisyonu"nda çalışmaların devam etmesi nedeniyle bir sonraki birleşimde görüşülmesi oy birliği ile kabul edildi. Aydın Belediyesi 2010 Yılı Analitik Bütçesi ile ilgili Meclis Plan ve Bütçe Komisyonu"nda çalışmaların devam etmesi nedeniyle bir sonraki birleşimde görüşülmesi oy birliği ile kabul edildi.

Gündem maddelerin tamamlanmasından sonra Meclis 1. Başkan Vekili Ahmet Gümüş Kasım ayında 2010 Yılı Performansı Programı, 2010 Yılı Gelir Ücret Tarifesi ve 2010 Yılı Analitik Bütçe"nin görüşülecek olması nedeniyle meclis birleşimlerinin yapılacağını belirtti. Kasım ayı 1. Birleşim Meclis toplantısının tarihi 09 Kasım 2009 Pazartesi saat 17.00 olarak belirlendi.