Yusuf Şimşek"in transferinde Bursaspor ile yaşadığı problemler nedeniyle başı sürekli ağrıyan Beşiktaş Yönetimi, yeşil-beyazlılar lehine verilen 1 milyon dolarlık tazminat kararının Tahkim Kurulu tarafından onaylanmasıyla iyice canı sıkıldı.
Manisaspor ile olan 100 bin liralık sorunu halledip, Bozüyükspor"dan transfer edilen Onur"un lisansını çıkaran siyah-beyazlılar, şimdi de İbrahim Kaş"ın lisansını Futbol Federasyonu"ndan çıkarabilmek için Bursaspor ile masaya oturacak. Kartal ya parayı ödeyecek, ya da yeşil-beyazlılarla anlaşarak bu parayı taksitlendirecek.
Beşiktaş"ın Mali İşlerinden Sorumlu Asbaşkanı Ertunç Soğancıoğlu, “Gerektiği zaman öderiz” ifadesini kullanırken, Bursaspor Başkanı İbrahim Yazıcı şunları söyledi:
“Bu para ödenecek. Biz gerekli yasal haklarımızı kullandık. Bize ödenecek para yüzünden Beşiktaş"a getirilen transfer kısıtlaması bizim sorunumuz değil, bu onların problemidir” açıklamasını yaptı.

Kaş, takıma katıldı
Bu arada Beşiktaş, alt yapısından yetişen ve İspanya"ya giden İbrahim Kaş"ı Türkiye"ye getirdi. Siyah-beyazlı kulüp, Getafe takımında forma giyen eski futbolcusunu 1 yıllığına kiraladı. Menajer Ahmet Bulut ile birlikte Türkiye"ye gelen futbolcu, doğrudan Ankara"ya geçti ve takımın kampına katıldı. Öte yandan Matias Delgado"ya da lisans çıkarıldı.

Milliyet