Teknik direktör Mustafa Denizli, derbi haftasında oynanacak bu maçın kendileri açısında lige tutunma maçı olacağının altını çizdi.

Şampiyonlar Ligi'nde Wolfsburg ile berabere kalan, ligde de üst üste 2 galibiyet alan Beşiktaş, deplasmandaki Eskişehir- spor'u yenerek yakaladığı güzel havayı sürdürmek istiyor. Teknik direktör Mustafa Denizli, “Eskişehir maçı lige tutunmamız açısından çok önemli bir maç” dedi. Denizli, sakat ve cezalı futbolcularının fazlalığının da sorun olmayacağını, ““Ne olursa olsun sahaya 11 kişi çıkacağız. Oynayacak futbolcularımın da arkadaşlarını aratmayacağını sanıyorum” diye konuştu.
Lige tekrar tutunmaları için bu maçın çok önemli olduğunu belirten tecrübeli teknik adam, “Lige tutunmamız açısından çok önemli bir karşılaşmaya çıkacağız. Özellikle ligde puan kaybına tahammülümüz yok. Rakiplerimizin birbirleriyle oynadığı bir haftada galip gelmek ve puan farkını kapatmak istiyoruz” şeklinde konuştu. Bu arada Başkan Yıldırım Demirören'in de Bükreş'ten direk Eskişehir'e geçerek bugünkü maçı izleyeceği öğrenildi.

Kartal'da savunma yerli malı

Beşiktaş'ta Eskişehir maçında cezalı olan Ferrari, Ernst ve Sivok oynayamayacak. Denizli'nin bu nedenle defansta İbrahim Kaş ve İbrahim Toraman ikilisine şans vermesi bekleniyor. Hasta olan Yusuf'un da oynayamayacağı bildirildi.