Samsung, 23 Ağustos tarihine kadar Galaxy Note 8'i piyasaya sürmeyecek ancak, bu sızıntıların devam etmeyeceği anlamına gelmiyor. Galaxy Note 8'in birkaç sızdırılmış görüntüsü ve şeması zaten bize telefonun tasarımı hakkında ipuçları veriyor. Bugünde Galaxy Note 8'in resmi bir basın görseli sızdırıldı.

Galaxy Note 8'in sızdırılan basın görseli telefonun Gece Siyahı ve Altın renklerini gösteriyor. Ayrıca, bugüne kadar telefonun tasarımı hakkında söylentileri de doğruluyor.

Galaxy Note 8'in ekran-gövde oranı oldukça etkileyici ve 6.3-inç İnfinity Ekrana sahip olacağı açık. Sağ tarafta fiziksel bir Bixby düğmesi var ve bir ana sayfa düğmesi olmadığı için parmak izi sensörü arkaya yerleştirildi.

Tasarım açısından, Galaxy Note 8, temelde genişletilmiş bir Galaxy S8'e benziyor ve oldukça iyi görünüyor. @evleaks tarafından sızdırılan görüntüsü ayrıca, Galaxy Note 8'in çift kamera sistemi özellikli Samsung'un ilk amiral gemisi akıllı telefonu olacağını doğruluyor.

Samsung, 23 Ağustos'ta gerçekleşen New York etkinliğinde Galaxy Note 8 hakkında daha fazla bilgi verecek. Bizi takip etmeye devam edin.

1501575201_galaxy-note-8-leaked-render-720x458.jpg