Karpuzlu Belediyesi tarafından geleneksel hale getirilen iftar programı kapsamında, ilçede yaşayan yüzlerce kişi protokol ile aynı sofrada iftar açtı. Belediye sosyal tesislerinde gerçekleştirilen iftarda ev sahipliği yapan Karpuzlu Belediye Başkanı Hilmi Dönmez, belediye olarak her türlü güzel geleneği sürdürmek istediklerini belirterek, iftar sofrasını şenlendiren herkese teşekkür etti.

İftar yemeğine Kaymakam Mehmet Öztürk, Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Sekmen, Aydın Milletvekili Mehmet Erdem, Aydın ve Muğla İlleri Esnaf Kredi Kefalet Kooperatifleri Bölge Birliği Başkanı Necip Saraç, Milli Eğitim Müdürü Pervin Töre, Ak Parti İl Başkanı Sadık Atay, daire müdürleri sivil toplum örgütü temsilcileri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Karpuzlu Belediyesi olarak geleneksel hale getirdikleri iftar sofraları ile hem halkla birlikte iftar açma fırsatı bulduklarını hem de halkın kaynaşmasını amaçladıklarını belirten Belediye Başkanı Hilmi Dönmez, Ramazan ayında milletvekili Mehmet Erdem ile birlikte hemşerilerine çeşitli müjdeler verdi. Dönmez, ilçe merkezinde kurulacak olan Entegre Hastane'nin yer tespiti yapılıp hazırlıklarının tamamlandığını belirterek, kanalizasyon ve arıtma tesisi ile Karpuzlu Milas yolunun da en kısa sürede tamamlanarak Karpuzlu'nun en önemli 3 özlemine kavuşacağını söyledi.

İftar yemeği yapılan dualarla sona erdi.

aydinpost-twitter.png aydinpost-facebook.png