Özel Nazilli Evren Özel Eğitim Okulu Eğitim Yılının Stresini yaptıkları piknikte attılar. Sümer Restorasyon alanında yapılan etkinlikte öğrenciler ve veliler yılın yorgunluğunu Evren Özel Eğitim Okulu personeli ile yaptıkları piknik ve şarkı yarışmalarıyla attılar.
Kasım 2007 tarihinde açılan Özel Nazilli Evren Özel Eğitim Okulu kurucularından Mustafa Tüfekçi piknikteki konuşmasında, bir yılın yorgunluğunu atmak ve sevinçleri paylaşmak amacıyla bu etkinliği düzenlediklerini belirterek “Özel Nazilli Evren Özel Eğitim Okulu olarak Rehabilitasyondan ayrı olarak İlköğretim okuluyuz. Milli Eğitim Bakanlığına bağlı Nazilli"de ilk ve tekiz. Sizlere yakında açacağımız İşitme ve Otistik engelli öğrencilere eğitim vereceğimizi bildirmek istiyorum. 10 bin metrekare içerisine kurulmuş olan ilköğretim okulumuzda bireysel, grupsal eğitimin yanında ilköğretim okulu olmamızdan dolayı okul gibi eğitim de veriyoruz. Bugün burada asıl toplanma sebebimiz Engelli öğrencilerimizin 1 yıllık eğitim hayatında aldıkları başarılı karnelerinin sevincini beraber paylaşalım istedik. Öğrenci-Öğretmen-Veli bu 3 esas ana tema bugün bu çocuklarımızın mutlu olmasında rol almakta. Sizler öğrencilerimize okulumuzda verdiğimiz eğitimden hariç ödevlerin yapılmasında büyük rol düşüyor. Bu tarz etkinliklerimiz devamlı olacaktır çünkü amacımız engelli öğrencilerimize dış dünya ile iç içe tutmak, onları topluma kazandırmak, moral ve motivasyonlarını artırmaktır. Siz velilerimize, Öğrencilerimize ve fedakar öğretmenlerimize burada tekrar teşekkür ediyorum” dedi.
Öğrencilere moral vermek için Okul Servis Şoförü ve piyanistlik yapan Murat Deyim ve Öğrenci Velisi Ayşe Babalar"ın söyledikleri şarkı ve türkülerle tüm öğrenciler eğlendi. Eğlence sırasında öğrencilerin ziyaretine gelen Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık öğrencilerin ısrarı üzerine öğrencilerle Harmandalı oynadı. Harmandalı oyununun ardından Öğretmenlerle ve Velilerle kısa sohbet eden Başkan Alıcık kendisine yöneltilen istekleri değerlendirip elinden geleni yapacağını belirtti.