İzmir'in Bornova İlçesi'de, eşine şiddet uyguladığı gerekçesiyle önceden de evden uzaklaştırma cezası aldığı belirtilen K.K. (29), tartıştığı 12 yıllık eşi M.K.'yi (28) kalçasından 8 bıçak darbesiyle yaralayıp kaçtı.

3 çocuk annesi M.K., annesine bıraktığı 3 yaşındaki kızını almak için annesinin evine gitti. Gece eve gelen ayakkabı tamircisi K.K., eşi M.K.'yi evde göremeyince sinirlendi. Kayınpederi A.Z.'nin evine giden K.K., eşi ile evin kapısının önünde tartışmaya başladı. Önce eşine vuran öfkeli koca, daha sonra üzerinde bulunan bıçağı çıkararak M.K.'yi sol kalcasından 8 bıçak darbesiyle yaraladı.

M.K. kanlar içinde yere düşerken, K.K. koşarak olay yerinden uzaklaştı. Bağrışları duyan M.K.'nin annesi V.Z. ile diğer yakınları kapı önüne koşunca yaralı kadını yerde gördü. M.K. otomobille Bornova Trafik Hastanesi'ne kaldırılırken, durum polise bildirildi. Hastanede tedaviye alınan M.K.'nin hayati tehlikesinin bulunmadığı belirtilirken, kendisini yaralayan K.K.'nin yakalanması için çalışma başlatıldı.