Kocaeli'de bir süre önce işinden çıkartılan fabrika işçisi, kirasını ödemeyince imam nikahlı eşini internetten pazarlamak isterken yakalandı.

Bursa polisinin yaptığı operasyonda, Kocaeli'de yaşayan ve 6 ay önce çalıştığı fabrikada işten çıkartılan, Ekrem E. (30) ev kirasının ödeyemeyince 8 ay önce tanışarak imam nikahı ile beraber yaşadığı S.G'yi (43) internetten pazarlamaya başladı. Bu arada Bursa Emniyet müdürlüğü Ahlak Şubesi ekipleri, durumdan haberdar olup, chatte Ekrem E. ile bağlantı kurdu. Alınan bilgiye göre, Ekrem E'nin S.G'yi (43) internetten 500 TL'ye pazarladığı bilgisine ulaşan Bursa Emniyet Müdürlüğü Ahlak Büro Amirliği ekipleri, operasyon düzenledi.

Müşteri gibi davranarak internetteki bir sohbet sitesinde Ekrem E. ile temas kuran polis, bu kişiyi S.G. ile birlikte Bursa'ya davet etti. Ekrem E. ile konuşan polis, çift ile anlaşan polis Ekrem E.'yi Bursa'ya gelmesi konusunda ikna etti. İmam nikahlı çift ile müşteri kılığındaki polisler Çekirge semtinde bir apartmanın girişinde buluştular. Burada numarası alınan paraları Ekrem G'ye veren polis, kimliğini açıklayarak çifti gözaltına aldı. Ekrem E. "Kadın satıcılığı" suçundan adliyeye gönderildi.

S.G'nin, uzun süredir maddi sıkıntı çektiklerini, Kocaeli'deki evlerinin kirasını ödeyemediklerini, çaresizlik nedeniyle bu yola başvurduklarını söylediği öğrenildi.