Olay, dün gece saat 23.30 sıralarında Nusratiye Mahallesi Çulluk Sokak üzerindeti tek katlı evde meydana geldi. İddiaya göre bir gıda firmasında çalışan 3 annesi Sündüs Şen, geçtiğimiz hafta inşaat ustası eşi 40 yaşındaki Erdal Şen ile aralarında tartışma çıktı. Çıkan tartışmanın ardından Sündüs Şen, çocuklarını İstanbul’daki bir yakınının yanına gönderdi, kendisi de çalıştığı için Çorlu’daki bir yakınında kalmaya başladı. Eşinin evi terk ettiğini öğrenen Erdal Şen ise bir hafta boyunca eşini arayarak konuşmak istediğini söyledi. Dün Sündüs Şen konuşma teklifini kabul edince karı-koca kendi çift evlerinde buluştu. Burada ikili arasında tekrar tartışma başladı. Çıkan tartışma kısa sürede kavgaya dönüşünce Erdal Şen mutfak tezgahının üzerinde bulunan ekmek bıçağını alarak eşi Sündüs Şen’i çeşitli yerlerinde bıçakladı.

KARIMI BIÇAKLADIM
Olaydan hemen sonra Erdal Şen, cep telefonundan 155 polis imdat hattını arayarak eşini bıçakladığını söyleyerek evinin adresini verdi ve oturma odasında beklemeye başladı. Bunun üzerine olay yerine gelen polis ekipleri, zile basmalarına rağmen evde olan Erdal Şen kapıyı açmayınca, kapıyı kırarak içeriye girdiler ve Sündüs Şen’i kanlar içinde buldular. Olay yerinde hazır bekletilen sağlık ekipleri ise Sündüs Şen’in öldüğünü belirledi. Polis ve savcının yaptığı incelemenin ardından ceset Çorlu Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

Polis tarafından gözaltına alınan Erdal Şen, eşinin kendisini aldattığını iddia ederek, “ Eşim geçen hafta evi terk ederek gitti. Bende kendisini arayarak ikna etmeye çalıştım. Bugünde kendisini konuşmaya çağırdım. Eve geldi, konuştuğumuz sırada bana ben senle olmayacağım demesiyle aramızda tartışma çıktı. Bende biranda kendimi kaybettim ve ekmek bıçağını aldım sonra bıçakladım. 155 polis imdat hattını aradım ve olanı söyledim. Çok pişmanım ödedi.Erdal Şen'in polisteki sorgusu sürüyor.