Şeker hastalığı yüzünden bacağı kesilen koca, bu olayın ardından eşi de boşanmak isteyince, silahına sarıldı 
 
Bursa'da şeker hastalığı yüzünden bacağı kesilen koca, bu olayın ardından eşi de boşanmak isteyince, çılgına döndü. Engelli koca, karısını 4 kurşunla ağır yaraladı.
 
Fabrikalarda şoför olarak çalışan 51 yaşındaki Fahri Yıldızhan'ın, şeker hastalığı nedeniyle 1 yıl önce bacağı kesildi. Daha sonra tedavi sürecinde 3 çocuğunun annesi, 20 yıllık eşi Kadriye Yıldızhan (42), Fahri Yıldızhan'a artık kendisine bakamayacağını söyleyerek 6 ay önce evi terk etti.
Peş peşe yediği darbelerle bunalıma giren Fahri Yıldızhan, sık sık eşini eve döndürmek istese de sürekli "hayır" yanıtı alıyordu. Yıldızhan, bugün sabah saatlerinde bir yemek şirketinde çalışan ve sabah kahvaltısını dağıtmak için SGK Bursa Bölge Müdürlüğü'ne gelen eşi Kadriye Yıldızhan'ı, kapı girişinde karşıladı. Yıldızhan, bir kez daha eve dönmesini istediği Kadriye Yıldızhan'a yine red cevabı vermesi üzerine yanındaki tabanca ile kurşun yağdırdı.
 
Silahtan çıkan 7 kurşundan 4'ü kadının vücuduna isabet etti. Ağır yaralanan Kadriye Yıldızhan, ilk müdahalesi kurumun sağlık ekibi tarafından yapıldıktan sonra olay yerine gelen ambulans ile Muradiye Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Olayın ardından SGK'nın güvenlik görevlileri tarafından yakalanan Fahri Yıldızhan ise kısa sürede olay yerine gelen polise teslim edildi, Yıldızhan, emniyete götürülürken de "Bana ihanet etmişti, ondan vurdum" dedi. Soruşturma sürdürülüyor.- habertürk