Adana'da yaşayan Mehmet Polat (48), eşi K. (40) ve üvey kızı F.P.'nin (16) daha güzel hayat vaadiyle kandırılıp, Antalya'nın Manavgat İlçesi'ne kaçırıldığı ve zorla fuhuş yaptırıldığı iddiasıyla savcılığa suç duyurusunda bulundu.

Meyve bahçelerinde gece bekçisi olarak çalışan Mehmet Polat, 15 yıl önce 2 çocuk annesi K. P.ile evlendi. İddiaya göre 4 ay kadar önce K.P'nin KKTC'de yaşayan kardeşi Seher Sarı, Adana'ya gelip, bir hafta kaldı. Bu süreçte Seher Sarı, ablasını Bekir isminde biriyle tanıştırdı. Soyadı öğrenilemeyen Bekir, evlilik vaadinde bulunup, daha iyi bir hayat sürdürme sözü verdi. K.P da teklifi kabul etti.

Eşi Mehmet Polat, Havutlu Beldesi'nde bekçilik yaptığı sırada, K.P., kızı F.P.'yi yanına alıp, tüm ev eşyalarıyla birlikte Bekir'in Antalya'nın Manavgat İlçesi'ndeki evine kaçtı. Birlikte yaşamaya başlayan Bekir, F.P.'ye yaşını büyük gösteren sahte kimlik çıkartıp, K.P'yle birlikte başka erkeklere pazarlamaya başladı. Oğlu Cumali Polat'ı (18) Manavgat'a gönderip, arıştırma yaptıran Mehmet Polat, savcılığa suç duyurusunda bulunurken, eşinin kandırıldığını gözyaşları içinde anlattı.

Polat, "Bekir isminde biri, kızımı öldürme tehdidiyle, ikisine de fuhuş yaptırıyormuş. Oğlum onları öldürmek için Manavgat'a gitti. Eşimi ve kızımın bir an önce bulunup, zorla fuhuş yaptıranların yakalanmasını istiyorum" dedi.

DHA