Gazetecilere hakaretiyle tepki toplayan işadamı Ali Ağaoğlu bu kez de kadınları aşağıladı! İşte Milliyet Gazetesi'ne konuşan Ağaoğlu'ndan inciler..

“Karımla evli kalmak benim emniyet supabım. Yoksa çıktığım kızlar nikah istiyor”

Neredeyse kızınız yaşındaki güzellerle geziyorsunuz. Ama kağıt üzerinde hâlâ evlisiniz. Boşanmamakta ısrar eden bir karınız mı var?


Hayır. Karımdan boşanmak istemeyen benim. 10 yıldır evimiz ayrı. Artık arkadaş gibiyiz. Karım benim emniyet supabım. Kızlar bir süre sonra da “Hadi evlenelim” diyor. Evli kalarak bu isteklerden kurtuluyorum.

Üçüncü çocuğunuzun annesi eski iş arkadaşınızmış. Hangisi doğru? “İşte ilişki yaşamam” gibi bir prensibiniz mi yoktu? Aşk tüm prensiplerinizi mi unutturdu?


Prensibim vardı ama satış ve pazarlama koordinatörümüz Ayten hanım benim için çok özeldi. İlk eşimden beş-altı çocuk istemiştim. İlk eşim daha fazla çocuk istemedi, ben de başkasından yaptım. Küçük oğlum Mert şimdi 3 yaşında. My isimli projelerim nedeniyle bana “My Baba” diyor. Ben de onu “Maymun” diye seviyorum.

Her gün yanınızda başka bir kız görüyoruz. Bir gün Rus bir gün Türk. Nasıl tanışıyorsunuz bu kadar çok kızla?


Vallahi onlar beni arıyor. Cep telefonumu buluyorlar. Yoksa hayatım boyunca kız kovalayan bir adam olmadım.

“Param mı cezbediyor kadınları, ben mi?” diye düşündüğünüzde işin içinden çıkabiliyor musunuz?


Şunu kabul etmek lazım: Gücün ve paranın olduğu erkeklere kadınların daha büyük bir ilgisi var. Üstelik esprili ve yakışıklı bir adamım. Doğal olarak kadınları çekiyorum.