Şener, maça ilişkin yaptığı değerlendirmede, uzun bir süre sonra derbi maçı kazandıklarını belirterek, "Oyuncuları tebrik ediyorum. İyi futbol oynadılar. Şampiyonluk yolunda matematiksel olarak varız. İleriki haftalarda her şey daha farklı olabilir" dedi.

Galatasaray"ın da iyi mücadele ettiğini ifade eden Şener, "Onlara da "geçmiş olsun" diyorum. Şampiyonluk yolunda böyle şeyler olur. Galatasaraylı kardeşlerim çok üzülmesinler, sonuçta yenildikleri takım Trabzonspor" diye konuştu.

Teknik direktör Şenol Güneş"in Trabzonspor"dan yetişmiş ve Trabzon ve dünyanın en önemli hocalarından biri olduğunu ifade eden Şener, şöyle konuştu: "Şenol hocanın çizdiği çizgi, oyuncuyla yaklaşımı, konuşması, sohbeti, 10 numara davranışı var. Trabzon halkı sabırsız bir halk. Ben de öyleyim. Şenol hoca ile mutlu sona ulaşacağımıza inanıyorum. Bu yıl Türkiye Kupası"nı alabiliriz. Ligi de iyi yerde bitireceğimizi, Avrupa"da ülkemizi iyi temsil edilebileceğini düşünüyorum."

ONUR"A ÖVGÜ

Şener, galibiyet kadar kaleci Onur"un gösterdiği performansın önemli olduğunu söyledi.

Onur"un genç bir kaleci olduğunu ve kendini ispat ettiğini ifade eden Şener, "Uzun yıllar milli takımın kalesini koruyacak bir yeteneğe kavuştuğumuz için çok mutluyum. Başarısını sürdüreceğine inanıyorum" diye konuştu.

Milliyet