“Bosna"nın kazanması sürpriz olmadı. Maçı hep beraber seyrettik. Gayet güzel oynadılar. Bizi yenerlerse kutlarız.”

A MİLLİ Takım Çalıştırıcısı Fatih Terim, 90 dakikanın ardından sert açıklamalar yaptı. Özellikle Kayseri Kadir Has Stadı"nın zeminiyle ilgili yetkililere adeta savaş açan Terim, dün 18.00"de oynanan Bosna"nın Ermenistan"ı 2-0 yendiği maça göndermede bulundu. İşte Terim"in sözlerinden satırbaşları:

* KAYSERİ"DE harika karşılama ve hizmet vardı. Ancak saha için aynı şeyi söyleyemem. Onca uyarımıza rağmen zemin kötüydü. Estonya"da buzda oynadığımız saha bile bundan iyiydi. Aylar öncesinden burada oynayacağımızı söylemiştik ama umduğumuzu bulamadık.

* BOSNA"NIN kazanması bizim açımızdan sürpriz olmadı. Maçı hep beraber seyrettik. Gayet güzel güzel oynadılar. (Yüzüyle dostluk! iması yaparak)

* KONSANTRE olduğumuzda güzel işler yaptık. Rakip çok kapanmasına ve direnci artmasına rağmen ihtiyacımız olan anlarda goller bulup sonuca gittik.

* 4 GOL attık, 14 pozisyona girdik. Goller atmamız güzel de mühim olan defansif anlamda pozisyon vermemek. Estonya o kadar şans bulmamalıydı.

* BAŞBAKAN Erdoğan yanımıza kadar gelip tebrik etti. Biz de ona ilgisinden dolayı teşekkür ediyoruz.

* KALAN 3 maçta da 3"er puan alırsak mucizeyi gerçekleştirebiliriz. Bugün (dün) ilk 3 puanı aldık.

* BOSNA bizi yenerse tebrik eder Dünya Kupası"nda kalbimiz sizinle deriz. Yani centilmence veda ederiz. Ama biz kazanıp 2010"a gideceğiz.

* ZOR maçları iyi oynuyoruz. Zora düşünce iyi oynuyoruz. Şansımız varsa kullanacağız.