Okul Müdürü Mustafa Kaya ve Okul Aile Birliği Başkanı Cemal Söker ve öğretmenleri nezaretinde kardeş okulları Akçakonak İlköğretim Okulu"nu ziyaret eden, Söke Seyda Fırat İlköğretim Okulu öğrencileri; ziyarette hazırladıkları tiyatro oyununu da sergilediler. Akçakonak İlköğretim Okulu ise iadeyi ziyareti Haziran ayı içinde yapacak.
Son yıllarda kardeş okul etkinliklerine ağırlık verildiğini dile getiren Söke Seyda Fırat İlköğretim Okulu Müdürü Mustafa Kaya; “Okullar ve öğrenciler arasında dayanışma ve yardımlaşmayı amaçlayan kardeş okul etkinliklerinin öğrencilerimizin sosyal gelişimlerinde faydalı olduğunu düşünüyorum. Bizi her gelişimizde mükemmel şekilde ağırlayan kardeş köy okulumuz Akçakonak İlköğretim Okulu öğretmenlerimiz ve öğrencilerimize teşekkürlerimizi sunuyoruz” dedi.
Köy okulu olmaları nedeni ile kardeş okul etkinliklerinin ayrı bir önemi olduğunu dile getiren Akçakonak İlköğretim Okulu Müdürü Cemal Tarık Yaman ise; kardeş okul ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirdi.