Nazilli'de meydana gelen olayla birbirleriyle tartışan iki kardeşin kavgası olaylı bitti. Küçük kardeşine ait kamyoneti yakan ağabey gözaltına alındı. Cumhuriyet Savcılığı"nın el koyduğu olayla ilgili olarak soruşturmanın sürdürüldüğü bildirildi.
Olay, Nazilli"ye bağlı Aslanlı Beldesi"nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre; söz konusu beldede ikamet eden M.A. (34) ve E.A. (32) isimli iki kardeş arasında henüz belirlenemeyen bir nedenden ötürü tartışma çıktı. Tartışmanın kavgaya dönüşmesi sonucu, çevredeki vatandaşların yardımıyla iki kardeşin kavgası daha da büyümeden önlendi. Öfkesini alamayan ağabey M.A., aradan geçen bir süre sonra kardeşinin evine giderek, çevrede kimsenin bulunmadığı bir zamanda elinde getirdiği mazot bidonunu kardeşi E.A"ya ait 09 PT 440 plakalı kamyonetin üzerine dökerek, aracı ateşe verdi. Meydana gelen patlama sonucu araç tamamen yanarken, itfaiyenin müdahalesiyle yangın çevreye sıçramadan söndürüldü.
Yangın sonucu araçta yaklaşık 24 bin YTL civarında maddi hasar meydana gelirken, kardeşine ait aracı kundaklayan ağabey gözaltına alındı. İfadesinin alınmasının ardından Nazilli Adliyesi"ne sevk edilen öfkeli ağabey, tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı. Cumhuriyet Savcılığı"nın el koyduğu olayla ilgili olarak soruşturmanın sürdürüldüğü bildirildi.