Nazilli"de faaliyetlerini sürdüren Kardelen Eğitim ve Yardımlaşma Derneği, yaklaşık bin ilköğretim öğrencisinin katıldığı bahar şenliğinde Hacivat-Karagöz gösterisi ile miniklerin gönlünde taht kurdu. Nazilli Mimar Ahmet Şensan Kültür Merkezi"nde yapılan bahar şenliğinde yaşları 5 ile 13 arasında değişen bin civarında ilköğretim öğrencisi büyük bir coşku yaşadı. Dernek Başkanı Ayşe Yılmaz “11 yıldan bu yana bıkmadan usanmadan yaptığımız etkinliklerle binden fazla öğrenciye destek verdik” dedi.
Kardelen Eğitim Derneği Başkanı Ayşe Yılmaz yaptığı konuşmada “Sevmek birbirimize bakmak değildir. Aynı yöne birlikte bakmaktır. Bu gönül birlikteliği içerisinde 1999 yılında kurulan Kardelen Eğitim Derneği, 11 yıldır sizlerle birlikte faaliyetler yapıyor. Kardelen ailesi olarak okumak isteyip okuyamayan çocuklar için bu yola çıktık. Eğitim gönüllüsü arkadaşlarımızla beraber 11 yılda binden fazla öğrencimizin hayata atılmasına köprü oluşturmaya çalıştık. Bıkmadan usanmadan düzenlediğimiz kermes, eğitim seminerleri, bahar şenlikleri ve bunun gibi faaliyetlerle destek olmaya devam edeceğiz. Bu bahar şenliğimizle de öğrencilerimize destek olacağız” dedi.
Öğrencilerin hazırladığı cüce oyunu, hediye çekilişleri, komik videolar, hikayeler ve canlı Karagöz-Hacivat gösterisi büyük bir beğeni ile izlendi.