Nazilli Cumhuriyet Başsavcılığı Koruma Kurulu tarafından organize edilen karate kursları Nazilli"de devam ediyor. İlçe Kaymakamı Caner Yıldız"ın da katıldığı karate gösterisinde 10-15 yaş arası çocukların yanı sıra 40 yaş üstü karatecilerin yaptığı gösteri büyük bir beğeni ile izlendi.
Nazilli Kaymakamı Caner Yıldız, Cumhuriyet Başsavcısı Ramazan Solmaz, İlçe Emniyet Müdürü Abdullah Günal, İlçe Milli Eğitim Müdürü Faruk Ercan, Halk Eğitim Merkezi Müdürü Hasan Karakaşlı, İlçe Spor Müdürü Güven Eker, banka müdürleri ve sivil toplum örgütü temsilcilerinin katıldığı gösteride 18 çocuk ile 2 büyük karate gösterisi sundu. Yaşam spor merkezinde uzun süredir devam eden karate kurslarının memnuniyet verici olduğunu ifade eden Cumhuriyet Başsavcısı ve Koruma Kurulu Başkanı Ramazan Solmaz, Koruma Kurulu tarafından hazırlanan proje ile gelişme çağında olan 10-15 yaş gurubundaki çocukların boş zamanlarını değerlendirmelerini sağlamak, bedensel ve ruhsal gelişimlerini tamamlama süreçlerine disiplini katabilmek ayrıca toplum ve sosyal çevre bilinci kazandırabilmek için çalışmalar yapıldığını kaydetti. Ramazan Solmaz “Projeler neticesinde çocuklar üzerinde her konuda olumlu yönde farkındalık oluşturulduğuna dikkat çekilmiştir. Nazilli Koruma Kurulu Başkanlığının karate kursu projesi ile başlayan çocuklara yönelik çalışmalarımız genişleyerek devam edecektir. Başta Nazilli Kaymakamlığı olmak üzere emeği geçen tüm kurum ve kuruluşlara çok teşekkür ediyorum” dedi.
Kaymakam Caner Yıldız etkinliğe emeği geçen herkese teşekkür ederek kursiyerlerin hocası olan Yaşam Spor Merkezi Sahibi Milli Karateci ve Antrenör Mustafa Özsun"u tebrik etti. Gençlerin topluma kazandırılması için sosyal ve sportif faaliyetlerin çok önemli olduğunun altını çizen Kaymakam Yıldız “Çocuklarımız mutlaka topluma kazandırılmalıdır. Bu nedenle sosyal ve kültürel alanda faaliyet gösteren sivil toplum örgütlerine büyük görevler düşmektedir. Bizler çeşitli projelerle gelen bu örgütlerimizin çalışmalarını destekleyerek sonuçlandırmaktayız. Hedefimiz temiz ve sağlıklı nesiller yetiştirmektir” ifadelerini kullandı.