"İHTİYACIM VARDI"
Deniz huzur peşinde! Uyuşturucu ticaretinden suçlu bulunan Deniz Seki, Yargıtay'a temyiz için başvurmuştu. Mahkemenin vereceği kararı bekleyen ünlü sanatçı, önceki gün Karadeniz Vakfı'nın düzenlendiği '2011'in En İyileri' töreninde ödül aldı. Seki, "Ödüle ihtiyacım vardı" dedi.

"ALLAH'IMA SIĞINDIM"
Zor günleri atlatmak için bir süre önce umreye gitme kararı aldığı öğrenilen Seki, "Sağlık durumunuz, moraliniz nasıl?" sorusuna şu yanıtı verdi: "Nasıl görünüyorsam öyleyim. Yargıya başvurduk. Adalete güveniyorum. Allah'ıma sığındım, başka da sözüm yok" dedi.

Karadeniz Eğitim Kültür ve Çevre Koruma Vakfı'nın önceki gün Grand Cevahir'de düzenlediği gecede, '2011'in En İyileri Ödülleri' verildi. İnternet kullanıcılarının ve üniversitelilerin oylarıyla belirlenen isimler; ünlülerin de katıldığı gecede sahiplerini buldu. İşte organizasyondan notlar:
* 'Uyuşturucu ticareti yapmak' suçundan 6 yıl 3 ay hapis cezasına çarptırılan Deniz Seki, 'Suya Hapsettim' adlı şarkısıyla 'Yılın En İyi Şarkısı' ödülünü aldı. Moralsiz olduğu görülen ünlü şarkıcı, "Bugünlerde ödüle ihtiyacım var, çok güzel oldu. Hayat devam ediyor, sevdiklerim için güçlü olmak, işimin başında durmak zorundayım. Adalete güveniyorum. Allah'ıma sığındım, başka lafım yok" dedi.

ÖDÜL TÜRKAN SAYLAN İÇİN
* 'Çocuklar Gülsün Diye' projesiyle 'Yılın En İyi Sosyal Sorumluluk Projesi' ödülünü alan Gülben Ergen, "Benim değil, derneğin ödülü. Bu ödül Türkan Saylan için" dedi.
* 'Ödül alan isimlerden Ayça Bingöl ve Aras Bulut İynemli, geceye birlikte katıldı. Rol aldıkları 'Öyle Bir Geçer Zaman ki' dizisinin setinden geldiklerini söyleyen İynemli; diziden Erkan Petekkaya'dan sonra Türkü Turan ve Zeynep Ferah Abdullah'ın da ayrılacağı yönündeki iddialarla ilgili yorum yapmadı.
* 'En İyi Moda Programı' ödülünü alan İvana Sert, eşi Yurdal Sert'le devam eden boşanma davasıyla ilgili sorulara "Sizi duymuyorum, başka soru var mı?" diyerek cevap vermedi.

TELEFONU AÇMIYOR
Alişan, geçtiğimiz günlerde ABD'ye giden arkadaşı Ece Erken'den hediye isteyip istemediğiyle ilgili bir soruya esprili yanıt verdi: "Çok yazar diye telefonumu bile açmıyor. Hediye alması zor."

GEÇEN YILIN EN'LERİ
Siyasetçi: Egemen Bağış
İşkadını: Güler Sabancı
İşadamı: Murat Ülker
Sosyal Sorumluluk Projesi: Çocuklar Gülsün Diye/Gülben Ergen
Anchorman: Mehmet Ali Birand
Reality Program: Tatlı Sert/Müge Anlı
TV Kanalı: Kanaltürk
Radyo: Kral FM
TV Moderatörü: Erdoğan Aktaş
İnternet Sitesi: Ucankus.com
Sabah Haberleri: Fatih Portakal
Talk Show: Mesut Yar'la Bu Gece
KARVAK Onur Ödülü: Tarkan
Pop Müzik Sanatçısı: Sıla
Pop Müzik Erkek Sanatçısı: Sinan Akçıl
Fantezi Müzik Sanatçısı: Alişan
Şarkı: Suya Hapsettim-Deniz Seki
Film: 'Sümela'nın Şifresi'
Sinema Oyuncusu: Şahin Irmak
Erkek Dizi Oyuncusu: İbrahim Çelikkol
Kadın Dizi Oyuncusu: Ayça Bingöl
Yardımcı Dizi Oyuncusu: Rıza Kocaoğlu
Genç Dizi Oyuncusu: Aras Bulut İynemli
Moda Programı: Bugün Ne Giysem?
Yılın Spor Adamı: Şenol Güneş