2 kez Dünya'da Yılın Futbolcusu seçilen Ronaldinho kariyerinde yeni bir sayfa açıyor. Ronaldinho'nun 10 yıl süren Avrupa macerası tamamlanmak üzere.

30 yaşındaki futbolcu Brezilya'da Milan İkinci Başkanı Adriano Galliani ile sözleşmesini fesh etmek konusunda anlaştı. İkili, meşhur Copacabana bölgesinde bulunan bir otelde medya mensuplarının sorularını yanıtladı.

Galliani “Ronaldinho henüz Milan"la sözleşmesini fesh etmedi. Gelen bütün teklifleri değerlendirecek ve karar verecek. Ben de o yeni kulübüne karar verene kadar İtalya'ya dönmeyeceğim. Brezilya'dan 3 kulüpten teklif var ama Milan kulübünün menfaatleri de önemli” diye konuştu.

2014 yılında Brezilya'nın evsahipliği yapacağı dünya kupasında milli takımda yer almak isteyen Ronaldinho bu amaçla futbol yaşantısını ülkesinde sürdürme planları yapıyor. Ronaldinho için 3 seçenek var, eski kulübü Gremio, Flamengo ya da Palmerias...

Ronaldinho ise “Kulüp konusunda karar vermedim ama hayalim Brezilya'ya geri dönmek. Önemli bir karar aşamasındayız. Dünya Kupası"na kadar Brezilya'da büyük değişiklikler olacak ben de bu süre içinde kariyerime Brezilya'da devam etmek istiyorum. İlk tercihim de eski kulübüm Gremio olacaktır” dedi.