Geçen hafta bir müşteride domuz gribi tespit edilmesi üzerine karantinaya alınan Hong Kong"daki Metropark Hotel"deki karantina kaldırıldı. 300 kişinin tutulduğu otelde aşk hikayeleri de yaşandı.

HONG Kong"da bir otelde bir hafta zorla karantinada tutulan 300 kişiden bazıları birbirine aşık oldu. Karantina altındaki otelde tanışan yeni çiftler, sonunda serbest kaldılar ama birbirlerinden ayrılmayacaklar.

Geçen hafta bir müşteride domuz gribi tespit edilmesi üzerine karantinaya alınan Metropark Hotel"deki yaklaşık 300 müşteri ve otel çalışanı, önceki gün tekrar kavuştukları özgürlüklerini, yönetimin verdiği parti ile kutladı. Müşteriler, oteldeki son gecelerinde grip maskelerini yırtıp, içki ve müzik eşliğinde eğlenerek stres attılar. Birçok müşteri karantinaya kızarken, otel pencerelerinden birinde "Hong Kong"u hálá seviyoruz" pankartı açıldı.

South China Morning Post gazetesinin haberine göre, daha önce birbirini tanımayan iki çift, karantina sırasında aşık oldular. En az bir fahişenin, Vançay semtindeki Metropark Hotel"de bulunduğu sırada, müşterisiyle birlikte karantinaya alındığı ortaya çıktı. Fahişe, birkaç saat için geldiği odada müşterisiyle bir hafta geçirmek zorunda kaldı.

Parti yaptılar

Oteldekiler, karantinanın kaldırılmasını kutladılar.

Hürriyet