Trabzonspor Sportif Direktörü Ünal Karaman, bordo-mavili oyuncuların ikinci yarıda beklentilerinin üzerine çıkacaklarını umduklarını söyledi. İlk yarıda istenilen düzeyde olmadıklarının altını çizen Karaman, “İkinci yarı herkes elinden gelen gayreti göstermek zorundadır” dedi.

DAHA ÇOK ÇALIŞMALIYIZ

İlk yarıyı 6. sırada tamamladığını, özellikle üst üste oynanan Fenerbahçe ve Galatasaray maçlarını kaybettiklerini hatırlatan Karaman, “Artık oyuncularımız kapasitelerinin üzerlerine çıkmalı. Bugünkü konumlarından kendileri de memnun değiller. Bunu söylüyorlar. İkinci yarıdan umutluyuz” diye konuştu.

SON VURUŞLARI DÜZELTMELİYİZ

Karaman, ilk yarı en fazla gol pozisyon üreten takım olduklarını da vurgulayarak, “Topu kalenin önüne kadar getiriyoruz. Ancak orada sıkıntı var. Forvet oyuncularımızın iyi niyetinden şüphe etmeyiz. Son vuruşlarda etkili olursak sıkıntılarımızı büyük ölçüde çözeriz” görüşlerini dile getirdi.


Trabzonspor iki forvetle görüşüyor


Başkan Sadri Şener, Gökhan Ünal'ı asla zararına satmak gibi bir düşüncelerinin bulunmadığını söyledi. Şener, “Şu anda bir yabancı ve bir de yerli forvetle görüşüyoruz. Her takımda en az 4-5 forvet var. Biz de forvet sayımızı 4'e çıkarmak istiyoruz. Bunun için 2 oyuncu almamız gerekiyor” dedi. Şener, Şenol Güneş'in üzerindeki yükü azalttığını da kaydetti./yeni şafak