AYDINPOST HABER SERVİSİ-Kısa adı AYKARDER olan Aydın Karadenizliler Sosyal Yardımlaşma Dayanışma ve Kültür Derneği’nin seçimli olağan genel kurulu dernek lokalinde yapıldı.

İki listenin yarıştığı seçimde Rasim Kılıç, Aydın Karadenizliler Derneği’nin yeni başkanı oldu.

Yeni yönetim kurulu Rasim Kılıç başkanlığında şu isimlerden oluştu:

Fuat Demirpençe, İbrahim Akarsu, Ömer Kukul, Altan Ceylan, Ruhsar Ofluoğlu, İsmail Kıdal.

Kongre sonrası bir açıklama yapan Rasim Kılıç, “Öncelikle diğer listede yer alan arkadaşlarımı tebrik ediyorum. Çünkü doğduğumuz toprakların ruhuna uygun, seviyeli, demokratik ve samimi bir seçim gerçekleştirdik. Aydın Karadenizliler Derneği olarak, bundan sonra tüm hemşerilerimize ulaşıp, aramızdaki sosyo-kültürel bağlarımızı kuvvetlendirmeyi hedefliyoruz. Doyduğumuz topraklarda doğduğumuz toprakların kültürünü yaşatıp tanıtarak, Aydın’ın sosyal, kültürel ve ekonomik hayatına daha büyük katkıda bulunmak istiyoruz.

Bundan sonraki çalışmalarımız, bizden önce görev yapan arkadaşlarımızın bıraktığı yerden artan bir tempoyla devam edecek. Bugüne kadar olduğu gibi, bundan sonrada Unutmayalımki, derdimiz, hüznümüz, sevinçlerimiz hepimizin ortak paydasıdır. Bu nedenle tüm hemşerilerimizi bir kez daha derneğimiz çatısı altında buluşmaya davet ediyor her birine selam ve saygılarımı sunuyorum” dedi.