İlklerin öncüsü Anadolu Ulaşım, yepyeni bir fiyat tarifesini konuklarıyla buluşturuyor olmanın mutluluğunu yaşıyor. Havayolu ulaşım sektöründe uygulanan ve karayolu ile ulaşımda daha önce hiç uygulanmamış olan ‘her koltuğa farklı ekonomik fiyat tarifesi’ Anadolu Ulaşım konuklarına çok avantajlı fiyatlarla yolculuk imkanı sunuyor.
Yolculuk keyfini uçuran bu tarife ile konuklarımız, belirli güzergahlarda 25 TL’den başlayan fiyatlarla yolculuk yapabiliyor. Dört dörtlük avantajlı bu tarife, her dört koltukta farklı indirim imkanlarını sunuyor. Bu uçuran tarifeyle biletini en erken alan konuğumuz, en avantajlı fiyatlarla yolculuk yapma fırsatını da yakalamış oluyor.

75.20120112162036.jpgTarifeye göre ilk dört koltukta başlayan indirim, her dört koltukta devam ediyor. Örneğin; Ankara – İzmir fiyatları 43 TL iken, ilk dört koltuktan bilet alan konuğumuz 25 TL’ye, 4 – 8 arası koltuktan bilet alan konuğumuz 34 TL’ye, 8 – 12 arası koltuktan 35 TL’ye yolculuk yapıyor. Bu indirim tarifesi son fiyat olan 43 TL’ye kadar uzanırken, bu sıralamalar koltuk numarası sırasını değil, bilet satın alma öncelik sırasını belirtiyor. Bu tarifede fiyatlar, koltuk numarasına göre bilet alanı değil önceden bilet alanı uçuruyor.
Karayolu ile ulaşımda bir ilk olan bu avantajlı tarife hakkında bilgi alan konuklarımız, şimdi, hemen, zaman kaybetmeden biletini erken alıyor. Karada uçuran avantajlı tarifelerle, yolculuk keyfine keyif katıyor.
* 2012 Mart sonuna kadar devam edecek olan bu tarifenin uygulandığı güzergahlar için lütfen 444 01 64 no’lu Call Center biriminden bilgi alınız.