Süper Lig'in ikinci haftasında Kasımpaşa ile Beşiktaş 2-2 berabere kaldı.

Mücadelenin henüz 7. dakikasında Beşiktaş 1-0 öne geçti. Sol çaprazda Cenk Tosun'un çizgiye kadar inip yerden gönderdiği pasta, arka direkte topa dokunan Ryan Babel topu filelerle buluşturdu.

Kasımpaşa 23. dakikada Alman yıldızı Neumayr ile skora dengeyi getirdi: 1-1. Geçen hafta Alanyaspor maçında 1 gol, 1 asistle oynayan Markus Neumayr, ceza sahası dışı sol çaprazdan yaptığı klas vuruşla topu ağlara göndermeyi başardı.

34. dakikada Beşiktaş mücadelede bir kez daha öne geçti. Caner Erkin'in ortasına iyi yükselen Anderson Talisca, yaptığı kafa vuruşuyla ağları havalandırdı: 1-2.

Mücadelenin ilk yarısı bu sonuçla tamamlandı.

İkinci yarıda ise tempo düştü. Beşiktaş'ın yeni transferleri Lens ve Medel, 74. dakikada Oğuzhan ve Quaresma'nın yerine oyuna dahil oldular.

78. dakikada pes etmeyen Kasımpaşa skoru dengeleyen golü buldu. Sol kanattan kullanılan taç atışında topu göğsüyle kontrol eden Trezeguet uzak mesafeden topu ağlara göndermeyi başardı: 2-2.

Kalan dakikalarda Şenol Güneş'in Negredo hamlesi de sonuç vermedi. Cenk Tosun ise 86. dakikada kaleci Ramazan'ı geçemedi. Mücadele 2-2 eşitlikle sona erdi.

Bu sonucun ardından iki takım da 4 puana yükseldi.