Vatan gazetesinden Mehmet Ali Demir'in haberine göre, yeni yıl kutlamaları Türkiye’nin bir çok ilinde ve İstanbul’da eğlencenin üst düzeye ulaştığı etkinliklerle kutlandı. Alkolün hat safhada tüketildiği gecede İstanbul Pendik’te yaşanan bir olay ise aşırı alkolün insanın başına neler açabileceğini gösterdi. Pendik’te 5 yıldızlı bir otelde yaşanan olayda alkollü Hüseyin T, odaları karıştırınca karakolluk oldu.

Genç kadın şikayet etti Yılbaşı gecesi çılgınca eğlendikten geç saatlerde sevgilisiyle 5 yıldızlı otele gelen Hüseyin T, otomobilinden bir şey almak için otoparka indi. Aşırı alkollü olan Hüseyin T, dönüşte odaları karıştırdı. Odasının kartı yan odayı da açan Hüseyin T, durumdan şüphelenmeden karanlık odaya girdi ve sevgilisi zannederek iş kadını Gül K’nın yanına yattı. İddiaya göre bir süre Gül K’nın yanında yatan Hüseyin T, yanındaki kadını soymak istedi. Neye uğradığını şaşıran Gül K, yanında hiç tanımadığı bir adamı görünce çığlık çığlığa koridora fırladı. Gül K’nın şikayeti üzerine otele gelen polis, duruma müdahale etti. Gül K. ifadesinde birden bire vücudunda bir elin gezindiğini hissedince uyandığını ve Hüseyin T’yi yanında gördüğünü söyledi. Hüseyin T’nin kendisine tecavüz etme girişimnde bulunduğunu iddia eden genç kadın şikayetçi oldu.

Anahtar iki kapıyı da açtı Hüseyin T. de olayın yanlış anlaşılmadan kaynaklandığını söyleyerek kartlı sistem oda anahtarının karıştırdığı odanın anahtarını açtığını ve sevgilisinin yanına yattığını sandığını söyledi. Odanın karanlık ve alkollü olması nedeniyle durumu fark edemediğini söyleyen Hüseyin T’nin iddiası üzerine polis kart okuma sistemini de denedi. Hüseyin T’nin söylediği gibi iki alt odanın kartının da Gül K’nın odasını açtığı görüldü. Şikayet üzerine günü karakolda geçiren Hüseyin T. akşam saatlerinde adliyeye sevk edildi. (Vatan)