Trabzonspor hafta sonu Avni Aker'de oynayacağı Beşiktaş maçı hazırlıklarını basına ve taraftara kapalı yapacağı idmanla sürdürecek. Bordo mavililerde teknik direktör Hugo Broos'un takımı baskı altına alınmasını önlemek için böyle bir yola gittiği öğrenildi. Dün yapılan idmanda derbi maçta görev yapacak 11 üzerinde durulduğu ifade edildi.

CALE OYNAYABİLECEK

Trabzonspor'da önceki gün yapılan çift kale maçın son bölümünde dizine darbe alan Cale'nin sakatlığı ciddi boyutta olmadığı öğrenildi. Genç futbolcunun yapılan sağlık kontrollerinde Beşiktaş maçında oynamasına engel bir durum olmadığı açıklandı. Hırvat futbolcu takımın dün yaptığı idmanda da yer aldığı belirtildi.


Beşiktaş'ı yenersek ligde önümüz açılır

Trabzonspor Başkanı Sadri Şener, ligi çok iyi bir yerde tamamlayacağını söyledi. Ligin geride kalan bölümünde ilk 3 içinde olmayı düşündüklerini ve planladıklarını belirten Şener, “Bir iki ters sonuç aldık, şimdi 6. sıradayız. Fakat bu demek değil ki herşey bitti, burada kalacağız. Bu hafta çok önemli Beşiktaş maçı var. Kırılma noktalarından biri olacak. Beşiktaş'ı yenersek önüne geçeriz, dolayısıyla ligdeki konumumuz farklı bir boyuta girer. İnancım o ki, bu ligi yine çok iyi yerlerde, 1 ile 3 arasında bir yerde tamamlayacağız' dedi./yeni şafak