Ancak genç adam evlilik planları yaptığı sevgilisi Ayşegül Arı sayesinde kanseri yenmeyi başardı...

Aşkın gücü bu kez amansız bir hastalığın pençesine düşen genç bir adamda kendini gösterdi. İzmir'de yaşayan Mehmet Tunç (27), 2009'da lösemiye yakalandı. İzmir Atatürk Araştırma Hastanesi'nde ilk tedavisi başarıyla sonuçlandı. Hayatına devam eden Tunç, bu sırada tanıştığı Ayşegül Arı ile evlenmeye karar verdi. Evlilik hazırlığı yapan çift, Mehmet Tunç'un hastalığının tekrarlamasıyla bir anda yıkıldı. Doktorlar, kan değerleri çok düşen Tunç için 'umut yok' dedi.

KAN DEĞERLERİ YÜKSELDİ
Ayşegül Arı ise evlilik hayali kurduğu sevdiğini, bir an olsun yalnız bırakmadı. Çiftin aşkları sonunda kansere karşı galip geldi. Üç aylık tedavi sonucunda kan değerleri yükselen Tunç'un hastalığı yenme azmi herkesi şaşırttı. Aşkları sayesinde kanseri alt eden çift, hastanede dünyaevine girdi.

HASTANEDE NİKAH
Hastenede evlenen çifte en büyük destek yine hastene çalışanlarından geldi. Ayşegül Arı'nın gelinliği hasta yakınları tarafından alınırken, pasta ve diğer malzemeleri ise hastane yönetimi hazırladı. Hasta ve yakınlarının alkışları arasında dünya evine giren Tunç çiftinin sevinci gözlerinden okunuyordu. Doktorların izniyle balayına çıkacak olan Mehmet Tunç, "Eşimin sevgisinin beni tamamen iyileştireceğine inanıyorum" dedi.

takvim