Bilindiği gibi; Germencik"e bağlı Neşetiye köyünde yaşayan Çiftçi ve Sepetçi aileleri arasında nişan atma meselesi nedeniyle 2 yıldır devam eden husumet Neşetiye İlköğretim Okulu"nda düzenlenen yıl sonu gecesine taşınmıştı. Okulun girişinde karşılaşan 2 ailenin bireyleri arasında yaşanan silahlı ve bıçaklı kavgada Mustafa, Faruk ve İsa Çiftçi ile Abdullah, Sulhattin, Mehmet Şirin ve Seyfettin Çiftçi yaralanmıştı.Durumu ağır olan İsa Çiftçi hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamamıştı.
Aydın Devlet Hastanesi ve Atatürk Devlet Hastanesi"nde tedavi altına alınan yarılardan 5"i tedavilerinin tamamlanmasının ardından taburcu edilirken; 1 yaralının daha tedavisine devam edildiği bildirildi.
Olayla ilgili olarak gözaltına alınan 8 şüpheli ifadelerinin alınmasının ardından Aydın Adliyesine sevk edildi. Çıkarıldıkları mahkemece tutuklanan Faruk Çiftçi ile Abdullah, Sulhattin ve Mehmet Şirin Sepetçi tutuklanarak Aydın E Tipi Kapalı Cezaevi"ne konulurken; diğer 4 şüpheli tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor. iha