AYDINPOST HABER SERVİSİ-Demokrat Parti'nin seçim beyannamesini anlatan Seda Kanat, vatandaşların da sıkıntılarını dinleyerek, iktidar gelmeleri durumunda yardımcı olacağının sözünü verdi.
 
Karacasu'da DP İlçe Başkanı Mahmut Burgaz ve yönetim kurulu üyeleri tarafından karşılanan DP adayı Seda Kanat, ilçeye bağlı Başaran, Yenice, Esenköy, Çamköy, Karapınar, Güzelköy ve Hamzallı köylerine de uğramadan geçmedi.
 
Programını Kuyucak ziyaretiyle sürdüren Seda Kanat, ziyaretlerini Durasallaı köyü ile noktaladı.
 
Vatandaşların ilgisine teşekkür eden DP'li Kanat, "Baraj sorunumuz yok. DP'ye destek vermenizi istiyorum. Çünkü AKP hükümeti, ülkeyi kaosa sürüklemiştir. Daha da sürükleyecektir. Gençlerimiz, kadınların ve ülkemizin geleceği için Demokrat Parti'ye, kırata ihtiyaç vardır. Sizlerden yetki istiyoruz" dedi.
 
Demokrat Parti milletvekili adayı Seda Kanat, "Sadece siyaseten değil, Türkiye'nin 12 Haziran'dan sonra DP'ye daha fazla ihtiyacı olduğunu söyleyebilirim. DP kadroları bu ülkenin sorunlarının çözümünde yıllarca görev almıştır. Yarınlarda keşke dememek üzere herkesi DP'ye desteğe davet ediyorum" diye konuştu.
 
dscf0922.jpg
 
dscf0933.jpg