AYDINPOST HABER SERVİSİ/Murat UÇKAÇ-Demokrat Parti Aydın Milletvekili adayı Seda Kanat, seçim çalışmalarını Aydın’da sürdürdü. Demokrat Parti Lokali, Otogar, Minibüs garajı ve Çarşamba pazarını ziyaret eden Kanat’ı İl Başkanı Engin Polat, Merkez İlçe Başkanı Eşref Böcekli, İl Yönetim Kurulundan Şevket Göknil ve Ümit Cengil yalnız bırakmadı.

İlk olarak Aydın Otogarını ziyaret eden Kanat, şoförlerle sohbet ederek onların sorunlarını dinledi. Demokrat Parti’nin turizm hakkındaki projelerini anlatarak Demokrat parti’ye destek olmalarını istedi.

Garaj ziyaretinin ardından Çarşamba Pazarına giden DP’li aday Seda Kanat, burada pazarcı esnafı ile koyu sohbetlere daldı. Demokrat Parti olarak iktidar oldukları dönemi hatırlatan Kanat, “Aydın Demokrat Parti’nin kalesi ve ben inanıyorum ki Demokrat Parti Aydın’da yeniden şahlanacak. Herkes iktidar dönemimizdeki yaptığımız icraatları emekliye, işçiye verdiğimiz destekleri biliyor ve o yıllara özlem duyuyor. 12 Haziranda o günlerin geri gelmesini sağlamak sizin elinizde. Ben sizler için çalışmaya hazırım. Aydın’ın Tansu Çiller’i olacağım” şeklinde konuşarak esnaftan destek istedi.

img_0704.jpg

img_0705.jpg

img_0707.jpg

img_0712.jpg

img_0723.jpg