Kocaeli'nin Gebze ilçesinde meydana gelen trafik kazasında, sarhoş kamyon şoförü, yol kenarındaki kaldırım taşlarına çarpmamak için direksiyonu kırınca bir banka şubesi önünde park halindeki 2 özel otoya çarptı. Çarpmanın ardından duramayan kamyon önündeki 2 otoyu sürükleyerek banka şubesinin içine girdi.

İstanbul Caddesi üzerinde meydana gelen kazada, aşırı hız ve alkol nedeniyle direksiyon hakimiyetini kaybeden sürücü, kamyonu ile birlikte Akbank Gebze şubesine girdi. Gebze istikametinden gelen 34 RRA 64 plakalı kamyon sürücüsü Hüseyin Y., yol kenarındaki kaldırım taşlarına çarpmamak için direksiyonu çevirince direksiyon hakimiyetini kaybetti.

Banka önünde park halinde bulunan Oktay Tugay'a ait 34 TE 3131 plakalı Polo marka araca ve Erkal Tamer'e ait 41 UF 017 plakalı Ford marka araca çarpan kamyon, bu araçları da sürükleyerek bankanın içine girdi. Araçlardan biri cam vitrine çarparken Ford marka araç banka gişelerinin önüne kadar sürüklendi. Kamyon sürücüsünün 130 promil alkollü olduğu öğrenilirken, banka şubesi ve araçlarda büyük çapta maddi hasar meydana geldi. Kamyonun park halindeki 2 aracı da sürükleyerek, banka içine girmesi, büyük şaşkınlığa neden olurken, mahalle sakinleri kaza sırasında oluşan gürültü nedeniyle sokağa döküldü. Kaza karşısında büyük şaşkınlık yaşayan araç sahibi Erkal Tamer, "Nasıl oldu bilmiyorum Bankanın üstünde oturuyoruz. Aracı park ettim yukarı çıktım. Biraz sonra büyük bir gürültü oldu. Dışarı çıktım, arabam bankanın içinde, pert olmuş" dedi. Kamyon şoförü Y.'nin çalıştığı firma yetkilisi, kazayı büyük bir şaşkınlıkla izlerken, "Hüseyin Yalçın kazayı yaptıktan sonra aradı, kamyonla banka şubesine girdim dedi inanamadım. İşyerini aradım güvenlikçi arkadaş, şoförün çıkmadan önce alkol aldığını söyledi. Alkollü olmasa zaten böyle bir kaza yapamaz" diye konuştu. Araçlar çekici tarafından olay yerinden kaldırıldı.