AYDINPOST HABER SERVİSİ - Aydın İl Emniyet Müdürü M. Kamil Çolak, önceki İl Emniyet Müdürü Yılmaz Orhan"ın mahkeme kararıyla geri gelmesi nedeniyle İçişleri Bakanlığı"nca merkeze alındı. 2008 Aralık ayında göreve başlayan Çolak bugün Aydınlılara veda ediyor.

Aydınpost ekibi olarak, Çolak"a yeni görevinde başarılar dileriz

Aydın İl Emniyet Müdürü Mehmet Kamil Çolak, İşişleri Bakanlığı tarafından Emniyet Genel Müdürlüğü Teftiş Kurulu Başkanlığı"na Polis Başmüfettişi olarak atandı. 6 Haziran itibariyla ataması yapılan Çolak, bugün mesai arkadaşalrıyla vedalaştı.
Çolak"tan boşalan İl Emniyet Müdürlüğü görevine İçişleri Bakanlığının kararıyla merkeze alınan ve açmış olduğu görevi iade davasını kazanan eski İl Emniyet Müdürü Yılmaz Orhan getirildi.
Bugün öğle saatlerinde polis telsizinden bütün mesai arkadaşlarına veda mesajını okuyan Aydın Emniyet Müdürü Mehmet Kamil Çolak, İçişleri Bakanlığı"nın 19 Aralık 2008 tarihli kararnamesi ile Erzurum İl Emniyet Müdürlüğü görevinden Aydın İline Emniyet Müdürü olarak atandığını hatırlatarak, bugün yine İçişleri Bakanlığının kararıyla Teftiş Kurulu Polis Başmüfettişliğine atandığını duyurdu. Mesajında emniyet müdürü olarak Aydın"da bulunduğu 5 aylık zaman dilimi içerisinde kendisiyle Aydın"ın huzur ve refahını sağlamak ve halkın can ve mal güvenliğini korumak için çaba gösteren bütün polis ve eşlerine teşkkür eden Çolak, emniyet personeline görevlerinde başarılar diledi.
Bugün itibariyle Aydın Emniyet Müdürlüğü görevinden ayrılan Mehmet Kamil Çolak"ın yerine geçecek olan Yılmaz Orhan"ın bir haftaya kadar görev başı yapması bekleniyor. Yılmaz Orhan"ın göreve başlamasına kadar Aydın Emniyet Müdürlüğüne vekaleten Aydın Emniyet Müdür Yardımcısı Tayfun Albayrak"ın bakacağı bildirildi.