Bol aksiyonlu Kurtlar Vadisi Pusu dizisinin çekimleri sırasında kimi aksilikler de yaşanmıyor değilmiş. Dizide Memati'yi oynayan Gürkan Uygun, hem kendisinin hem de başkalarının başına gelen, kamera arkasındaki bazı detayları izleyenlerle paylaştı.

Gürkan Uygun, kavga sahnelerinde sert tokatların dönem dönem yaşandığını belirterek bir bölümde kendisinin bu tür ufak bir kazaya sebep olduğunu söyledi. Dizide Nizamettin isimli karaktere vurma sahnesinde yanlışlıkla burnuna vurduğunu belirterek "Çok da acıttım. Ama hani yani çok dengesiz bir anımdı. Özür diliyorum tabi buradan bir daha. Kusura bakma! Bazen olabiliyor öyle şeyler" dedi.

Kendisinin de sağa sola çok çarptığını ancak bunların kalıcı hasarlar verecek bir çarpma olmadığını belirten Gürkan Uygun, "Tehlikeli oluyor tabi. Çünkü biz sürekli dışarıdayız, arazideyiz, sürekli koşturuyoruz" diye konuştu.

AZ KALSIN ARABAYLA OYUNCUYU EZİYORLARMIŞ!
Gürkan Uygun, bir bölümde rol gereği kulübesinde eroin üreten birine baskın uygulayacakları bir sahnede yaşananları da şöyle aktardı.

"Eroin üreten bir amcamız var kulübesinde. Biz de baskın yapacağız. Araba biraz fazla gitti tabi. Baba içerde, masaların altında kaldı. Normalde masanın altında kalmaması lazım ama Allahtan masa varmış ki engel oldu arabanın üstüne çıkmasına. Arabayı ben kullanmıyordum orada ama öyle bir tehlike de atlattık."

YÖNETMEN DE EZİLME TEHLİKESİ ATLATMIŞ!
Gürkan Uygun, dizide Özgü Namal'ın oynadığı Elif'in kaza sahnesinin çekimlerinde de benzer bir tehlike yaşandığını belirterek şöyle konuştu:

"Arabanın takla atması gerekiyordu. Atmadı, düzeldi, yönetmenin üstüne gitti.
Bayağı bir ön kaputun üstüne aldı ama Serdar (Akar) abi de çok profesyonel bir hareketle, çok yumuşattı oradaki darbeyi. Öyle bir tehlike de atlattık tabi ama çok şükür kötü sonuçlanan bir şey yaşamadık şu ana kadar. Bu kadar patlamanın çatlamanın içinde Allah koruyor."

Kontrol edilmesine karşın bazen gözden kaçan şeyler olduğunu sözlerine ekleyen Gürkan Uygun, "Tehlikeli şeyler yaşadık ama çok şükür tehlikeli vakalarla karşılaşmadık" diye konuştu.

ÇOK ŞÜKÜR BUGÜN DE YAŞADIK!
Uygun, çekimler bittikten sonra evine gittiğinde eşine esprili bir söylemde de bulunuyormuş. Gürkan Uygun, "Yaşıyoruz ona dua ediyoruz her gün sabah. Eve gidiyorum, 'Geldim hayatım, çok şükür yaşadık bugün de yarına Allah kerim' diyorum eşime" şeklinde konuştu.

Televizyon Gazetesi