Saadet Partisi Genel Başkanı Mustafa Kamalak, Türkiye’de terör olaylarının artmasında iktidar ve muhalefetin rol aldığını iddia etti. Kamalak, "CHP terörün anası, AK Parti ise danası" dedi.

Kamalak, partisince düzenlenen divan toplantısına katılmak üzere Hatay’ın İskenderun ilçesine geldi. Kamalak, Fer Düğün Salonu'nda partililer tarafından coşku ile karşılandı. Burada bir konuşma yapan Saadet Partisi lideri, “Terörün anası CHP, AK Parti ise danasıdır. Çünkü CHP bu milletin hep mukaddesatıyla savaşmıştır, milletin öz değerleri ile mücadele etmiştir. Gençliği milli değerlerimizden koparmak için mücadele etmişlerdir. Batıl zihniyet bu ülkenin tertemiz evlatlarını birbirlerine karşı düşman kıldı. Yanlış sosyal uygulamalarla bu ülkenin evlatlarını birbirlerine düşman yaptılar" diye konuştu.

Açılım programı ile terörün önlenemeyeceğini savunan Kamalak, "AK Parti 10 yıldır iktidarda, terör olayları arttı. Tüm illerimiz, ilçelerimiz şehitler verdi. Yeter artık gözyaşı dinsin diyoruz ve Milli Görüş ile terörü bitirecek tek parti biziz diyoruz. İslam birliğinin tesisi ile Türkiye’nin ve tüm insanlığın huzur, barış ve kardeşlik içerisinde yaşayabileceği yeni bir dünya için bir araya geldik. Çünkü biz Milli Görüş mensuplarıyız. Bu, tevhid temeline dayalı, adaleti ve kardeşliği esas alan bir sistemdir. Milli Görüş bu milletin tarihidir, cevheridir. Bizzat milletimizin kendisidir. İslam coğrafyası için, tüm mazlumlar için, ezilen, yıpratılan, hakkı elinden alınmış, damarlarındaki kanları emilmiş, mazlumların hakkını savunmak için meydanlardayız. Bu sebeple yeni bir dünya kurmak için meydanlardayız” şeklinde konuştu.