Vatandaşların alkışları arasında belediye binasına gelen Kamacı, daha sonra makamına geçerek, burada vatandaşların tebriklerini kabul etti.
29 Mart yerel seçimlerinde ikinci kez Didim Belediye Başkanlığına seçilen Belediye Başkanı Mümin Kamacı, vatandaşların sevgi gösterileri arasında yeni dönemde çalışmalarına başladı. 10. yıl marşı eşliğinde sokaklarda meclis üyeleriyle birlikte dolaşan Kamacı, halktan yoğun alkış aldı.
Belediye önünde vatandaşları seslenen Başkan Kamacı, kendilerinin 5 yıl boyunca halka hizmet etmek için çaba sarf ettiklerini söyledi. Önümüzdeki beş yıl boyunca bu amaç için çaba sarf edeceklerini kaydeden Mümin Kamacı, “Seçim süresinde söylediğimiz sözlerin arkasındayız. Burası halkın belediyesi sizin belediyeniz. Bura da herkes eşit koşullarda yan yana durabilecek. Seçim döneminde adaylarımız vardı. Bu arkadaşlar Didim için mücadele ettiler. Bundan sonra Didim için mücadele etmelerini bekliyorum. Bu memleket bizim. Hep beraber omuz omuza yürüyeceğiz ve mücadele edeceğiz. Didim sokaklarında gülen insanlar gezecek. Bütün çalışmalarımız bu yönde olacak. Bize destek vermeniz mutlu etti. Sizlerin yüzünüzü kara çıkarmayacağız arkadaşlar. Hepinize teşekkür ediyorum” dedi.