Söke ilçesinde meydana gelen olayda, direksiyon başında kalp krizi geçiren sürücü hayatını kaybetti. Serbest muhasebecilik yaptığı öğrenilen şahsın, ani ölümü yakınlarını yasa boğdu.
Olay, Söke merkez Kemalpaşa Mahallesi"nde meydana geldi. Edinlen bilgiye göre; ilçe merkezinde serbest muhasebecilik yaptığı öğrenilen Murat Gencer (47) isimli şahıs, bu sabah saatlerinde işine gitmek üzere evinden ayrıldı. Kendisine ait otomobili kullanan Gencer, Kemalpaşa Mahallesi Şafak Sokak"a geldiğinde direksiyon başında fenalık geçirdi. Çevreden geçen bir tanıdığı Gencer"in otomobilin içerisinde hareketsiz bir şekilde durduğunu görünce durumdan şüphelenerek, şahsın yanına geldi. Arkadaşının hastalandığını fark eden vatandaş, durumu polise ve Acil Servis"e bildirdi. Kalp krizi geçirdiği anlaşılan ve olay yerine çağırılan ambulans ile Söke Fehime Faik Kocagöz Devlet Hastanesi"ne kaldırılan Gencer, doktorların tüm müdahalelerine rağmen kurtarılmadı.
Murat Gencer"in ani ölüm haberini alan yakınları sinir krizleri geçirirken, tanınmış bir kişi olan Gencer"in ölümü Söke"de üzüntüyle karşılandı. Gencer"in cenazesi bugün Çeltikçi Camisi"nde Öğle Namazına müteakip kılınan Cenaze Namazı sonrası son yolculuğuna uğurlandı.