Fenerbahçe'de Aziz Yıldırım'ın yeniden aday olacağını açıklamasının ardından gözler bu kez Şadan Kalkavan'a çevrildi!.. Haftalardır adaylığı gündemde olan ama tıpkı Yıldırım gibi net bir açıklama yapmayan Kalkavan "Hodri Meydan" diyerek adaylığını resmen açıkladı!
Bu konuda önümüzdeki hafta salı günü Büyük Kulüp'te düzenleyeceği basın toplantısı öncesi Ligtv.com.tr Haber Müdürü Erdem Erol'a konuşan Kalkavan, önemli açıklamalar yaptı!

"Kazanır veya kaybederim ama Fenerbahçe kazanır" diyen Kalkavan, yıllardır Aziz Yıldırım'ın rakipsiz kongrelere girdiğini hatırlatarak şunları söyledi: "Karşısına yıllardır rakip çıkmadı. Sabrettik, sabrettik, artık sabrım tükendi !.. Aziz Yıldırım Fenerbahçe'yi iyi yönetseydi ben bu göreve talip olmazdım"

"Şan, şöhret, para peşinde değilim" diyen Kalkavan, "Bu göreve talip olarak çok büyük bir riskin altına girdim, çünkü 6 yaşından beri Fenerliyim. Fenerbahçe'nin mali durumu nedir bilmiyoruz. Çünkü şeffaflık yok. Durum açık değil, net değil." dedi.

"11.5 SENENİN HESABINI SORACAĞIM"
Şadan Kalkavan Yıldırım'a sert eleştiriler de yöneltti. "Kazanırsam 11.5 senenin mali durumunun hesabını ondan soracağım" diayen Şadan Kalkavan, sözlerini şöyle sürdürdü: "Bakkal Hasan'ın kasap Ahmet'in evine ekmek getireceği yerde Fenerium'dan alış veriş yapmasının ardından bu insanların parasını böyle har vurup harman savuramazsın. Bunun hesabını adama sorarlar!!! Seçilirsem, hesepları iyice irdeleyeceğiz, denetleteceğiz!"

Yıldırım'ı sportif açıdan da eleştiren Kalkavan, "Zico'yu hangi kafaya hizmet gönderdi? Hangi kafaya hizmet Aragones'i aldı? Kan uyuşmazlığı var. Şimdi diyor ki 'Hocayı gönderip başarılı olacağım'. Ama bu hocayı kim getirdi? Aragones'i göndererek başarısızlığın vebalinden kurtulamaz!"

"HADİ YA SEN KİMSİN!"
Yıldırım'a eleştirilerini sürdüren Şadan Kalkavan, "Karakter yapılarımız çok farklı. Onunla aynı yönetimde bulundum. Karakter yapılarımız farklı olmasa devam ederdim. Tamam, tesisler açısından yaptığı hizmetler inkar edilemez, ama bir insan bu kadar agresif olamaz! Aziz Yıldırım sadece eleştiriyor. 'Ben ne dersem o olur!' diyor. Hadi ya sen kimsin!"

"AZİZ YILDIRIM'I ŞUBE BAŞKANI YAPARIM"
Şadan Kalkavan, Aziz Yıldırım hakkında ilginç bir açıklama daha yaparak, "Eğer seçimi kazanırsam; Tesisleşme Şubesi açıp Aziz Yıldırım'ı o şubenin başına getiririm. Çünkü bir tek orada başarılı olur" dedi.

"Ben göreve, Fenerbahçe'ye barış ve huzuru getirmek için ve Anadolu'da yaratılan Fenerbahçe düşmanlığını ortadan kaldırmak için de tabilim" diyen Kalkavan, yönetimine almayı düşündüğü isimlerden bazılarını da ilk olarak Ligtv.com.tr'ye açıkladı:
Yıllardır birlikte hareket ettikleri Selim Soydan'ın kesin olarak yönetimde yer alacağını ifade eden Kalkavan "Onsuz adım atmam" dedi. Kalkavan ayrıca eski Fenerbahçe yöneticilerinden ünlü turizmci Mehmet Nazif Günal, Rizespor eski Başkanı Mehmet Cengiz, Riksos otellerinin olan ve Başbakan Tayyip Erdoğan'a yakınlığıyla bilinen Fettah Taminci ve Tezcan Yaramancı gibi isimlerin de büyük ihtimalle yönetiminde yer alacağını vurguladı.

Kalkavan "Ali Şen'in oğlu Metin Şen de listenizde yer alacak mı?" şeklindeki sorumuza ise "Olabilir ama belli değil" diye yanıt verdi.