Didim ilçesine bağlı Akbük beldesindeki Nurullah Kocabıyık İlköğretim Okulu, ''Toplam Kalite Yönetimi Projesi'' ile Didim Kalite Kurulunca düzenlenen proje yarışmasında birincilik elde etti.
Milli Eğitim Bakanlığı'nın (MEB) 1999 yılından itibaren sürdürdüğü ''MEB Toplam Kalite Yönetimi Uygulama Yönergesi'' ve ''MEB Taşra Teşkilatı Toplam Kalite Yönetimi Uygulama Projesi'' kapsamında düzenlenecek ''Yılın Kaliteli Okulu Proje Yarışması'' için Didim'deki okul ve kurumlarca yürütülen Toplam Kalite Yönetimi uygulamaları değerlendirildi.
Didim İlçe Kalite Kurulunca yapılan değerlendirme sonucunda Akbük Nurullah Kocabıyık İlköğretim Okulu ilçe birincisi oldu.
Proje yarışmasında dereceye giren okullara ödülleri, Didim Esra Karakaya Anadolu Lisesi Konferans Salonu'nda, Didim Kaymakamı Ali Katırcı ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Ertuğrul Öksüz'ün de katılımıyla düzenlenen törenle verildi.
Kaymakam Katırcı, törende yaptığı konuşmada, Toplam Kalite Yönetiminin kesinlikle bir formalite olmadığını ifade ederek, ''Toplam Kalite Yönetimi, bir felsefe, bir yaşam biçimidir. Her kurumun bir felsefesi olmalı. Toplam Kalite Yönetimi, öğretmen, veli, öğrenci arasındaki ilişkilerde oluşturulacak ahenktir'' diye konuştu.