AYDINPOST HABER SERVİSİ/Murat UÇKAÇ-Kalınomuz’un Cumhuriyet Halk Partisi Aydın İl Binası’nda düzenlediği basın toplantısına CHP Aydın Milletvekili Prof. Dr. Metin Lütfi Baydar, CHP Aydın İl Başkanı Hulusi Şahinci, bazı ilçe başkanları ve çok sayıda parti üyesi katıldı.

Ülke olarak zor günler geçirdiklerini belirten Kalınomuz, “Toplumsal yozlaşmanın siyasete yansıdığını, siyasetinde kirlendiği, siyasetçiye güven duyulmayan bir toplumun oluştuğu ve bu düzene karşı çıkan herkesin birer birer birer susturulduğu ülkede yaşıyoruz” diye konuştu.

Konuşmasının devamında Kalınomuz, “Parti içi çekişmeler nedeniyle hep kendi kendimizle uğraşarak partimize ve seçmenimize zarar veriyoruz. Artık bunları bırakıp partimize sahip çıkmalıyız. Birbirimizi sevmeliyiz. Başarılı olmanın yolu buradan geçmektedir. Birbirimizi sevmek ve saygı duymak zorundayız. Birbirimiz hazmetmek zorundayız. Çünkü Türkiye’nin bize, CHP’ye ihtiyacı var. Biz devrimcilerin muhtaç olduğu kudret devrimci ruhumuzdur. Muhtaç olduğumuz kudret CHP sevgisidir. Muhtaç olduğumuz kudret damarlarımızdaki akan asil kanda mevcuttur” şeklinde konuştu.

Gazetelerde hakkında çıkan haberleri yalandı

Kalınomuz hakkında bazı gazetelerde ve internet sitelerinde çıkan haberleri yalanlayarak, İlk çıkan haberde benim bir basın kuruluşunda Belediye Başkanımız Özlem Çerçioğlu’nu belediyecilik anlamında beğenmediğim, gıyabında kendisini eleştirdiğim konu edilmiştir. Bu durum külliyen yalan olup, düzmece ve ahlaksızca bir haberdir. Bu haberin amacı CHP içinde huzursuzluk yaratmak ve kongreye yönelik sabotaj eylemidir. Şimdiden ilan ediyorum. Büyükşehir Belediye Başkanım Özlem Çerçioğlu ve ben siyasi zekaya sahip insanlarız. Belli ki bu huzursuzluğu yaratarak bu işten nemalanmaya çalışan birilerinin olduğu ortadadır. Ama biz böyle bir kavganın tarafı olmayacağız. İkinci olarak kendisi hakkında çıkan bir başka haber için ise Kalıonomuz, “Bizim partimiz herkese açıktır. Kendini ulusalcı ve Kemalist kabul eden CHP şemsiyesi altında herkes toplanmalıdır. CHP büyük bir kurumdur. Herkese kollarını açmıştır. Ancak ortada aday rezervasyonu olan hiçbir davet yoktur” dedi.

aydinpost-facebook.20120414234532.jpg

aydinpost-twitter.jpg
img_5844.jpg