ADANA"da kent merkezinde operasyon düzenleyen polis, gözaltına aldığı 8 uyuşturucu satıcısını, sokak ortasında kelepçeli olarak saatlerce yerde bekletti. Zanlıların, işyerlerindeki arama nedeniyle bekletildiği belirtildi.
Halkın yoğun olduğu, alışveriş merkezlerinin bulunduğu Çakmak Caddesi ve Kültür Sokak"taki kafeteryaların çevresinde uyuşturucu satışı yapıldığını saptayan Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü Narkotik Büro Amirliği ekipleri, "temiz çarşı" adını verdikleri operasyon düzenledi.
Geçen cuma günü yapılan operasyonda, film sahnelerini aratmayacak görüntüler çıktı. Kapatılan her iki girişinden aynı anda Kültür sokağına hızla dalan ekipler, olası kaçışları engelledi. Uyuşturucu sattıkları ileri sürülen 8 kişi kısa sürede gözaltına alındı. Elleri arkadan kelepçelenen zanlılar, sokağın Çakmak Caddesi bölümündeki girişinde kaldırımda yere yatırıldı. Daha sonra işyerleri özel eğitimli narkotik köpeğin de katılımıyla arandı. Saat 16.00"dan 18.00"e kadar süren arama sırasında zanlılar, yere yatırıldı. Ele geçirilen uyuşturucu hapların miktarı açıklanmazken, zanlılardan 24 yaşındaki Gökhan Acar ile 25 yaşındaki Murat Ceylan tutuklandı, 6 zanlı ise tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı. Operasyonla ilgili soruşturmanın sürdürüldüğü bildirildi.

DHA