En büyük sorun hücumda görülüyor, taraftar liglerin biteceği Rusya'dan haber bekliyor. Yönetim Fatih Tekke kozunu oynamaya hazırlanıyor.

Karadeniz temsilcisinde Avrupa"nın ardından Süper Lig"de de ilk 9 hafta itibariyle yaşanan hayal kırıklığı taraftarları isyan noktasına taşıdı. Lider Fenerbahçe"nin 12, Galatasaray"ın ise 10 puan gerisine düşen Bordo-Mavililer"de ortak kanı mevcut kadronunun yeterli olmadığı. Özellikle hücumdaki son adamların formsuzluğu sebebiyle eleştirilen Trabzonspor"da yönetimin Fatih Tekke hamlesini oynamaya hazırlandığı ileri sürüldü. Sezon başında da görüşülen, ancak anlaşma sağlanamayan deneyimli futbolcunun gelişinin bu kez kesin olduğu iddia ediliyor. Üstelik Rus Ligi de 5 hafta sonra bitiyor.

Kulübü görüşmeye açık
Trabzonspor"da Fatih Tekke işi çok stratejik anlamlar da taşıyor. Yönetim yıldız oyuncusunu geri alarak Aralık ayındaki kongre öncesinde tribünlerin yüreğine su serpmeyi planlıyor. Aynı dönemde gündeme gelen, “Gökhan, Kayseri"ye dönebilir” söylentileri de dikkat çekmekte. Trabzon"a 6 milyon 250 bin Euro"ya gelen Gökhan Ünal"ın da Fatih Tekke işi olması halinde çok zarar etmemek koşuluyla satılabileceği bildirildi. Fatih Tekke"nin sözleşmesi 2010 Ağustos"ta bitiyor ama kulübü Zenit mukavele sonuna kısa süre kaldığı için görüşmeye açık./fanatik