Yardımcısı Ayhan Tümani aracılığı ile görüşlerini AKŞAM'a anlatan Daum, 'Hayatımın en özel maçlarından birisi. Her ne kadar Alman olsam da kalbim Türkiye için atıyor' ifadelerini kullandı.
- ALMAN hocanın Tümani ile paylaştığı görüşler şöyle: 'Ben iki ülkeye de bağlıyım. güzel bir maç olmasını diliyorum. Tüm dünya centilmence bir maç izleyecek. Hak edenin de kazanacağına inanıyorum. Maç günündeki şartlar sonucu belirler. Şu anda şanslar eşit.
- 65 bin kişilik stadın muhtemelen yarısında Türkler olacak. Türkiye'ye inanılmaz bir destek olacağını tahmin ediyorum. Arda çok özel bir oyuncu. Oynaması fark yaratır. Nuri oynarsa çok formda. Bundesliga'da 7 haftada 4 kez en iyi 11'e seçildi.
- BU maçın ilginç tarafı Almanya'da büyümüş Türkler'in Almanya'ya karşı oynaması.. Almanya'da oynayan yabancı kökenlilerin ise hepsinin Almanya'da futbol eğitimi alıyor. B.Münih'teki çöküşün Alman Milli Takımı'nı çok etkileyeceğini düşünmüyorum. Çünkü Milli Takım'da çok iyi bir hava var. Her zaman Alman oyuncular milli takıma gittiklerinde performansları yükselir.