Galatasaray'da Hagi bilmecesi sürüyor! Lig TV'nin son iki gündür 'son dakika' şeklinde duyurduğu haberlerde Galatasaray'ın Hagi'nin görevine son verdiği kesin olarak duyurulmuştu ancak Rumen teknik adamın sarı-kırmızılı takımın yaptığı son iki antrenmana çıkması ve kulübün bu konuda herhangi bir açıklama yapmaması kafalardaki soru işaretlerinin arttırdı.

27 Mart Pazar günü yapılacak olan Yıllık Mali Genel Kurul öncesinde oldukça sıkıntılı saatler yaşayan Adnan Polat, bugün spor basınının müdürleri ile bir araya geldi. Hagi'nin durumu hakkında da konuşan Polat, Rumen teknik adamın ne kovulmasının ne de sözleşmesinin feshedilmesi konusunda çıkan haberlerin doğru olmadığını belirterek, bugün Hagi ile bir görüşme yapacağını ve son kararın da bu görüşmeden sonra verileceğini ifade etti.

Galatasaray, bugün saat 10:30'da Florya Metin Oktay Tesisleri'nde Hagi yönetiminde bir antrenman gerçekleştirecek. Yapılacak olan antrenmandan sonra Hagi ile bir araya gelmesi beklenen Adnan Polat'ın Rumen teknik adamla kesin olarak yolları ayırması ve akşam saatlerinde de resmi açıklamanın yapılması bekleniyor.