Polise başvuran İsmet K., bir kahvede çay içerken tanıştığı 42 yaşındaki Fatma K.’nın kendisini evine davet ettiğini, salonda oturdukları sırada eve gelen 3 kişinin kendisini bıçakla tehdit ederek 100 bin TL’lik senet imzalattığını söyledi.

Vatandaş yaşadıklarını, "Kahvehanede tanıştığım kadın, birbirimizi daha yakından tanıyalım diyerek evine davet etti. Ben de kabul ederek gittim. Biraz oturduktan sonra kapı açıldı ve içeri 3 adam girdi. Adamlar benim üzerime yürüyerek, ’Sen kimsin, ne işin var evli barklı kadının evinde. Ben kocasıyım bunlar da erkek kardeşleri’ diyerek bana bıçak çekti. Sonra da tehditle yanlarında bulunan senedi çıkarıp 100 bin TL yazarak bana imzalattılar. Sonra beni arabaya bindirip şehir merkezine bıraktılar" diye anlattı.


Bu ifade üzerine harekete geçen polis, aşk tuzağı kurarak İsmet K.’yi gasp eden Fatma K. ve adamlarını aramaya başladı. Antalya Emniyeti Asayiş Şube Müdürlüğü Gasp Büro Amirliği ekipleri yaptıkları araştırmada Mazıdağı Mevkii’nde bulunan gecekonduyu belirleyerek baskın düzenledi.

Baskında Fatma K. yakalanarak gözaltına alındı. İfadesi alınan Fatma K., İsmet K.’yı birlikte gasp ettikleri kişilerin adlarını ve adreslerini verdi. Gasp Büro Amirliği ekipleri, kadının verdiği bilgiler üzerine yaptığı çalışmada 41 yaşındaki Ali C., 37 yaşındaki Abdurrahman Ö. ve Mehmet U.’yu yakalayarak gözaltına aldı. Şüphelilerin evlerinde yapılan aramada 100 bin TL’lik senet de bulundu. Şüphelilerin sorgusu sürüyor. 

DHA